Verhuur aanbod

Verhuur verrijdbare koel- en vrieskasten

Wanneer een koeling of vriezer uitvalt of defect is, leidt dit al snel tot kwaliteitsverlies van je producten. Daarnaast heeft een tekort aan koel- en vriesopslag nadelige gevolgen voor je afzet. Daarom houden we de opslagcapaciteit en bewaringstemperatuur van onze producten graag op peil.

Met onze verrijdbare koel- en vrieskasten houd jij je producten in elke ruimte op de ideale temperatuur. Ben je tijdelijk op zoek naar extra koel- of vriesopslag? Of is er een koelkast of vriezer uitgevallen? Wat je koel- of vriesvraag ook is, bij Hougkoeling Verhuur zorgen we voor een tijdelijke oplossing.

De verrijdbare koelingen en vriezers zijn geschikt voor de meest uiteenlopende gelegenheden en organisaties in verschillende branches. Variërend van horeca en hotellerie, tot zorginstellingen en particulier gebruik. Of je nu een feest organiseert of tijdelijk je koel- en vriescapaciteit wilt verhogen, wij regelen de koel- en vriesapparatuur bij jou op locatie. Waar je ook bent, wanneer je maar wilt.

Wij verhuren verrijdbare koel- en vrieskasten in verschillende varianten en formaten.

Inhoud in litersIn te stellen temperatuur in ℃Extra specificatiesTarieven per dagKleur
Verrijdbare grote koelkast 5000 tot 7, digitaal instelbaarInclusief beschermframe op wielenvanaf €75,- Wit of metallic zilver
Verrijdbare grote vrieskast500-7 tot -28, digitaal instelbaarInclusief beschermframe op wielenvanaf €75,- Wit

Let op! De transportkosten zijn niet bij de prijs inbegrepen. Er gelden kortingen voor langere huurtermijnen. Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen je graag. Stuur een mail naar info@hougkoeling.nl of bel +31653266378.

Tijdens een prachtige zomerse dag ging helaas onze koeling kapot bij ons tankstation in Terneuzen. Wegens de drukte konden wij zelf binnen een uur een huurkoeling afhalen van Hougkoeling Verhuur. Zo konden wij onze klanten weer voorzien van een heerlijk gekoeld drankje!

Team De Pooter Olie

Wij waren op zoek naar extra koel- en vriesopslag voor ons verjaardagsfeest. De verrijdbare koel- en vrieskasten van Hougkoeling Verhuur boden hiervoor de ideale oplossing! Alles is van a tot z voor ons geregeld, inclusief vervoer en plaatsing op locatie!

Mandy Janssen

Vanwege een defecte koelkast maakten wij gebruik van een verrijdbare noodkoeling van Hougkoeling Verhuur. De koeling hield alle producten in onze schoolkantine veilig en vers. Zo konden onze leerlingen blijven genieten van het aanbod van drink- en etenswaren!

Rein De Maillie van het Lodewijk College