Verhuur aanbod

Verhuur nostalgische ijskarren

Heb jij een bijeenkomst, bruiloft of een andere speciale gelegenheid op de agenda staan? Bij Hougkoeling Verhuur huur je een authentieke ijskar voor een betaalbare prijs in regio Zeeland of Vlaanderen. Vul de ijskar met Italiaans ijs, schakel een ijsmeisje in en jouw gelegenheid is helemaal compleet. De nostalgische uitstraling van de ijskarren geven elke gelegenheid een bijzondere touch.

    ✔️Ruimte voor 5 x 5 literbakken ijs⁣
    ✔️IJs 5 tot 6 uur op scheptemperatuur⁣
    ✔️Authentieke ijsbiscuit houder⁣
    ✔️Met de hand gemaakt en beschilderd⁣
    ✔️Handige spoelbak inclusief watertank

Tarief: vanaf € 75,- per dag

Let op! De transportkosten zijn niet bij de prijs inbegrepen. Er gelden kortingen voor langere huurtermijnen. Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen je graag. Stuur een mail naar info@hougkoeling.nl of bel +31653266378.

Ter gelegenheid van ons huwelijksjubileum huurden wij op het feestadres de nostalgische ijskar: geweldig! Het was een groot succes voor jong en oud. Niet alleen voor de kinderen, maar ook voor de volwassenen droeg het bij aan een onvergetelijke dag.

Gerard & Riet van de Langkruis

Wij hebben de nostalgische ijskar meerdere keren gehuurd bij de jaarlijkse zomerbarbecue voor onze klanten. De ijskar werd met alles erop en eraan geleverd, inclusief Italiaans ijs en ervaren ijsmeisje! Onze klanten waren positief verrast en we ontvingen veel enthousiaste reacties. Kortom: een fantastische toevoeging voor elk bedrijfsfeest!

Jeroen Boone van Metaal Bewerking Zaamslag (MBZ)

Voor een huwelijksfeest op onze ‘nostalgische locatie’ zochten wij een ijskar die aansloot bij het thema. Deze bleek relatief dicht bij ons in de buurt te huur. Het was zonnig weer, dus we waren bezorgd over het behoud van de juiste ijskwaliteit gedurende de dag. Dat is perfect gelukt. Het allerleukst vonden wij natuurlijk de nostalgische uitstraling van het geheel.

Peter de Graaf van Heerlijkheid de Boschkreek