Verhuur aanbod

Verhuur mobiele airco

De mobiele airco is een uitstekende oplossing wanneer je een ruimte wilt koelen of ontvochtigen. Mobiele airco’s voeren de warme lucht af naar buiten via een afvoerslang, die je in de buurt van een raam of deur plaatst. Via het bedieningspaneel bepaal je eenvoudig zelf de binnentemperatuur en kies je de gewenste stand.

Mobiele airco plaatsen op locatie

Wij installeren de airco bij jou op locatie in regio Zeeland of Vlaanderen en stellen deze in op basis van jouw behoeften. Na de installatie is de verrijdbare airconditioning gemakkelijk te verplaatsen tussen verschillende ruimtes. Indien nodig plaatsen wij de airco met een raamafdichtingsset, zodat er zo min mogelijk warme lucht binnenkomt. Zorg er altijd voor dat de afvoerslang niet teveel bochten of knikken heeft. Let er daarbij ook op dat de kier in het raam of de deur niet te groot is. Een schuif- of een kantelraam is het handigste.

Specificaties van een verrijdbare airco

Aansluitspanning KoelcapaciteitLengte afvoerslangDiameter afvoerslangKleur GeluidsniveauTarief per week
230 V4 kW2 m130 mmWitStilVanaf €84

Let op! De prijs van een mobiele airco is exclusief 21% btw. Daarbij zijn de transportkosten niet inbegrepen. Voor langere huurtermijnen gelden er kortingen.

Hoe werkt de mobiele airco?

Een mobiele airco werkt in principe hetzelfde als een vaste airco. De verrijdbare airco bestaat uit 1 unit met een afvoerslang. Daarin gaat de warme lucht die uit de lucht getrokken wordt, via een afvoerslang naar buiten.

Mobiele airco huren in regio Zeeland of Vlaanderen? Neem contact met ons op

Wil je weten hoe we jou verder kunnen helpen, heb je een vraag of wil je kennis met ons maken? Wij helpen je graag op weg. Kom gerust langs op onze locatie in Terneuzen of neem direct contact op via info@hougkoeling of bel +31653266378.