Verhuur aanbod

Verhuur mobiele koel- vriescellen

Extra koel- of vriescapaciteit komt zo nu en dan goed van pas. Niet alleen bij uitval van een installatie of defecte unit, maar ook tijdens piekmomenten die gelden voor jouw branche. De bewaarcondities zijn bepalend voor de kwaliteit van je product.

Onze mobiele koel- en vrieswagens zorgen voor de juiste bewaaromstandigheden van je product, op elk moment van de dag. Wij brengen en installeren de mobiele koel- vriescel bij jou op locatie, zodat jij je kunt focussen op zaken die écht belangrijk zijn voor jou of je organisatie. De cellen zijn inzetbaar om producten op de juiste temperatuur te houden tijdens het transport, of te gebruiken als lokale koeling.

Heb jij een speciale gelegenheid op de planning staan? Of kun je tijdelijk extra koel- of vriesopslag gebruiken? Voor elke gelegenheid bieden onze mobiele koel- vrieswagens een passende oplossing.

Tarieven
Mobiele koelcel op aanhanger, 230 volt. Vanaf €80,- per dag.
Mobiele vriescel op aanhanger, 230 volt. Vanaf €95,- per dag.

Let op! De transportkosten zijn niet bij de prijs inbegrepen. Er gelden kortingen voor langere huurtermijnen. Prijzen exclusief 21% btw.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen je graag. Stuur een mail naar info@hougkoeling.nl of bel +31653266378.

Hougkoeling Verhuur bood ons tijdens de feestdagen dé oplossing voor een tijdelijk tekort aan vriesruimte!

John & Gabri van Esch van het Melkhuis

De mobiele koel- vriescel was voor ons een superfijne noodoplossing, omdat onze koelingen tijdelijk buiten gebruik waren. Het gaf ons de mogelijkheid om alle maaltijden van onze bewoners vers en veilig te bewaren.

Team ZorgSaam Hooge Platen

Voor ons strandfeest waren wij op zoek naar extra koelopslag, omdat de opslagcapaciteit van onze eigen koeling beperkt was. De mobiele koel- vriescel van Hougkoeling Verhuur was voor ons de ideale oplossing. De cel werd netjes op de juiste locatie geplaatst, geïnstalleerd en op tijd weer opgehaald. Een echte 'lifesaver' op onze speciale dag!

Khalia Nelly Aout