Ideale partner

Verhuur

Hougkoeling Verhuur is jouw partner voor tijdelijke koel- en vriesoplossingen in regio Zeeland en Vlaanderen. Met ruim 60 jaar ervaring in de koel,- vries- en klimaattechniek weten wij als geen ander waar het vak over gaat.

Verhuur van koel- en vries oplossingen voor elke gelegenheid

Ben je op zoek naar een tijdelijke koeling of vriezer? Is je koel- of vriesapparatuur uitgevallen? Of heb je een bijeenkomst, (bedrijfs)feest, bruiloft of ander evenement op de planning staan? Wij zorgen dat je geen omkijken meer hebt naar koel- en vriesapparatuur. Zo zijn wij actief binnen diverse branches: van horeca en hotellerie tot zorginstellingen en evenementenorganisaties. Ons ruime aanbod van verrijdbare koel- en vrieskasten, mobiele koel- vriescellen, luchtdrogers, ijsmachines en authentieke ijskarren biedt voor elke vraag een mobiele en flexibele oplossing. Wij vullen het tekort in koel- of vriescapaciteit en waarborgen hiermee de veiligheid en kwaliteit van je product.

Bedieningsgemak, duurzaamheid en betrouwbaarheid staan hierbij voorop.  Je hoeft zelf geen dure investeringen te doen en beschikt op ieder gewenst moment van de dag over juiste apparatuur. Uiteraard staat ons team van specialisten in geval van uitval of storing klaar voor de veilige werking van onze installaties. Je kunt ervoor kiezen om het transport zelf uit te voeren of door ons te laten regelen.

Bij Hougkoeling Verhuur huur je voor een betaalbare prijs jouw complete koel- of vriesoplossing. Naast losse verhuur voor kleine gelegenheden kan je ons inschakelen voor grotere projecten. De huurtermijn is variabel en wordt aangepast aan de behoefte. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Bekijk hieronder ons complete aanbod.

Verhuur mobiele airco

Wil jij je ruimte tijdelijk verkoelen of ontvochtigen? Met deze compacte, verrijdbare en licht gewicht airco creëer jij een aangename temperatuur in elke ruimte. Ideaal tijdens warme zomerdagen.

Meer informatie

Verhuur verrijdbare koel- en vrieskasten

Ben jij op zoek naar tijdelijke koel- of vriesopslag? Bij ons huur je een verrijdbare koel- of vrieskast om je etenswaren, dranken of andere producten op de ideale temperatuur te houden. Uitstekend inzetbaar als noodoplossing, of op feesten en evenementen.

Meer informatie

Verhuur mobiele koel- vriescellen

Wij verhuren mobiele koel- en vriescellen van verschillende formaten en beschikken over meerdere koel- en vriesaanhangwagens. Onze koel- en vrieswagens zijn geschikt voor de meest uiteenlopende gelegenheden en organisaties binnen verschillende branches.

Meer informatie

Verhuur nostalgische ijskarren

Bedrijfsfeest, kinderfeest, bruiloft of fietstocht op de planning? Bij ons huur je een prachtige authentieke nostalgische ijskar voor een betaalbare prijs. De ijskar beschikt over vrieselementen die jouw ijs voor maar liefst 5 tot 6 uur op scheptemperatuur houden.

Meer informatie

Verhuur mobiele koelinstallatie watergekoeld

Onze watergekoelde koelmachine is een uitstekende oplossing voor het tijdelijk koelen van productie- en opslagruimten. Eenvoudig aan te sluiten. Dit maakt het een snelle en makkelijke oplossing bij tijdelijke uitval van je vaste unit(s).

Meer informatie

Verhuur bouwdroger voor renovatiewerken in woonhuis en kantoren

Heb jij een renovatie of verbouwing op de planning staan? Wanneer je een ruimte na de bouw of renovatie snel droog wilt krijgen, helpt een goede bouwdroger je hierbij.

Meer informatie

Verkoop ijsballen (per doos)

Verwatering van jouw drankenmix of cocktail willen we graag voorkomen. Met onze kristalheldere en perfect ronde onze ijsballen laat je jouw gasten op stijlvolle wijze genieten. De verfijnde ijsballen zijn geschikt voor alle soorten dranken.

Meer informatie