We zijn 24/7 bereikbaar

Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in koel- vries- en klimaattechniek. Wij ontwerpen, leveren en installeren deze bij sterk uiteenlopende bedrijven, instellingen en particulieren.

Wensen van de klant zijn divers en beslaan het brede spectrum van koelinstallaties, vriesinstallaties, airconditioning, warmtepompen, ventilatietechniek en warmteterugwinning. Daarbij werken wij steevast vanuit drie basisbeginselen: bedieningsgemak, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Vanzelfsprekend beschikken wij over een uitgebreide service- en onderhoudsafdeling. We zijn 24/7 bereikbaar; we weten immers hoe belangrijk koel-, vries- en airconditioninginstallaties zijn voor de continuïteit van jouw bedrijf.

Deskundig advies
Ons team van experts kan je hier over adviseren of eventuele vragen beantwoorden. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar 0115 613568 of stuur een e-mail naar info@hougkoeling.nl voor meer informatie. Je kunt ook ons online contactformulier invullen. Wij nemen dan contact met je op.