Activiteiten

Nieuws

Benieuwd naar het laatste nieuws van Hougkoeling Terneuzen BV? Hieronder vind je onze nieuwsberichten. Je kunt onze activiteiten ook op social media volgen.

Zicht op opening terrassen: maak je koel- en vriesapparatuur er klaar voor

Hoopgevend nieuws: de Nederlandse overheid kondigde een mogelijke opening van de terrassen op 28 april aan. De Belgische horeca verwacht een heropening op 1 mei. In Zeeland en Vlaanderen zijn de voorbereidingen in volle gang. Met deze tips zorg je dat je koelingen en vriezers er klaar voor zijn.

Nieuwsbericht bekijken

De Multizone Kit: koelen en verwarmen vanuit één centraal systeem

Het klimaat van meerdere afzonderlijke ruimtes bedienen met één binnendeel: de multi-zone-kit van Daikin maakt dit mogelijk. Via een centrale thermostaat in de hoofdruimte en een individuele thermostaat voor elke ruimte kan het systeem tot 8 zones reguleren.

Nieuwsbericht bekijken

Nieuw UV-C-luchtdesinfectiesysteem

Een gezond binnenklimaat is extra belangrijk in deze tijd. Uv-c-luchtdesinfectie zorgt voor professionele en veilige 24-uurs luchtdesinfectie. Zo bestrijdt de luchtdesinfectie-eenheid bacteriën, virussen en schimmelsporen in de omgeving van mens en dier.

Nieuwsbericht bekijken

Nieuw klimaatsysteem voor Elopak Terneuzen

Voor de kantoren van Elopak Terneuzen is een compleet VRF systeem ontworpen en inmiddels in bedrijf gesteld. De kantoren beschikken elk over een eigen unit en kunnen onafhankelijk van elkaar koelen en verwarmen.

Nieuwsbericht bekijken

Nieuwe regeling F-gassen besluit

Sinds 2015 is er binnen de Europese unie een nieuwe regeling van kracht met als doel de CO² uitstoot te verminderen. Voor de koel- en klimaat techniek heeft dat veel invloed. Met name de gassen die wij gewend zijn om te gebruiken, zijn aan die regeling onderhevig.

Nieuwsbericht bekijken

CO2 propaan koelinstallatie schipper opgeleverd

Bij fruitteeltbedrijf Schipper in Kapelle is een nieuwe koelinstallatie voor het bewaren van hardfruit in gebruik genomen. De energiezuinige installatie is voorzien van natuurlijk koudemiddel Propaan en heeft een CO2 pompsysteem.

Nieuwsbericht bekijken

Hotel Triniteit voorzien van warmtepompen

Op de bovenverdieping aan de zuidgevel van Hotel Triniteit zijn nieuwe warmtepompen gemonteerd om de kamers die veel zoninstraling hebben te koelen. Op deze manier is het voor de gasten aangenamer om hier te logeren. De kamers hebben elk een eigen systeem.

Nieuwsbericht bekijken

Serverruimte Elocoat voorzien van extra koeling

In de serverruimte van Elocoat te Terneuzen zijn door ons 2 stuks nieuwe airco’s geplaats. Beide systemen werken onafhankelijk van elkaar. De 2e unit komt pas bij als door extreme belasting de temperatuur niet meer op het setpoint te houden is

Nieuwsbericht bekijken

Bouw koelinstallaties Bijenhof (België) gestart

Bij het Belgische bedrijf Bijenhof zijn we gestart met de montage werkzaamheden van diverse koelsystemen. Het Bijenhof is een import en export bedrijf in heerlijke honing van allerlei smaken en ook van bijenwas.

Nieuwsbericht bekijken