Activiteiten

Nieuws

Benieuwd naar het laatste nieuws van Hougkoeling Terneuzen BV? Hieronder vind je onze nieuwsberichten. Je kunt onze activiteiten ook op social media volgen.

Nieuwe klimaatruimte voor Biosfeer Groede

Voor Biosfeer Groede is een complete klimaatruimte ontworpen en opgeleverd. De klimaatruimte zorgt voor de juiste bewaarcondities om hoogwaardige plantenextracten te drogen. Na het doorlopen van de testfase is de klimaatruimte inmiddels succesvol in bedrijf gesteld.

Nieuwsbericht bekijken

Mosselrestaurant De Oude Haven verwelkomt gasten in gezonde en schone zaalruimte

De zaalruimte van mosselrestaurant De Oude Haven in Philippine is klaar voor heropening. Met een combinatie van UV-C-desinfectiesystemen en een warmtepompsysteem stellen zij de veiligheid en het comfort voor hun gasten en personeel voorop. Mede-eigenaresse Esmee Vermeirssen vertelt.

Nieuwsbericht bekijken

Draadloze temperatuurmonitoring voor koelapparatuur en ruimtes

Veilig en energiezuinig voedsel bewaren en bereiden vanuit één online dashboard: waar en wanneer jij dat wilt. Het draadloze temperatuur monitoring systeem tilt je koelapparatuur en ruimtes naar een hoger niveau. Hiermee bewaak je de voedselveiligheid en ga je energieverspilling tegen.

Nieuwsbericht bekijken

Reham Makelaars & Taxateurs kiest voor gezond binnenklimaat met uv C-desinfectie

Bij makelaar Reham Makelaars & Taxateurs in Zaamslag plaatsen wij 2 luchtdesinfectiesystemen voor een prettig en gezond binnenklimaat. Mede-eigenaar Koen Hamelink vertelt: "Een gezond binnenklimaat draagt bij aan een goed gevoel en daarmee aan de prestatie en focus."

Nieuwsbericht bekijken

Zicht op opening terrassen: maak je koel- en vriesapparatuur er klaar voor

Hoopgevend nieuws: de Nederlandse overheid kondigde een mogelijke opening van de terrassen op 28 april aan. De Belgische horeca verwacht een heropening op 1 mei. In Zeeland en Vlaanderen zijn de voorbereidingen in volle gang. Met deze tips zorg je dat je koelingen en vriezers er klaar voor zijn.

Nieuwsbericht bekijken

De Multizone Kit: koelen en verwarmen vanuit één centraal systeem

Het klimaat van meerdere afzonderlijke ruimtes bedienen met één binnendeel: de multi-zone-kit van Daikin maakt dit mogelijk. Via een centrale thermostaat in de hoofdruimte en een individuele thermostaat voor elke ruimte kan het systeem tot 8 zones reguleren.

Nieuwsbericht bekijken

Nieuw UV-C-luchtdesinfectiesysteem

Een gezond binnenklimaat is extra belangrijk in deze tijd. Uv C-luchtdesinfectie zorgt voor professionele en veilige 24-uurs luchtdesinfectie. Zo bestrijdt de luchtdesinfectie-eenheid bacteriën, virussen en schimmelsporen in de omgeving van mens en dier.

Nieuwsbericht bekijken

Nieuw klimaatsysteem voor Elopak Terneuzen

Voor de kantoren van Elopak Terneuzen is een compleet VRF systeem ontworpen en inmiddels in bedrijf gesteld. De kantoren beschikken elk over een eigen unit en kunnen onafhankelijk van elkaar koelen en verwarmen.

Nieuwsbericht bekijken

Nieuwe regeling F-gassen besluit

Sinds 2015 is er binnen de Europese unie een nieuwe regeling van kracht met als doel de CO² uitstoot te verminderen. Voor de koel- en klimaat techniek heeft dat veel invloed. Met name de gassen die wij gewend zijn om te gebruiken, zijn aan die regeling onderhevig.

Nieuwsbericht bekijken