Nieuwsbericht

Reham Makelaars & Taxateurs kiest voor gezond binnenklimaat met uv C-desinfectie

Een schoon binnenklimaat en virusvrije omgeving staat bij veel Zeeuws-Vlaamse organisaties hoog op de agenda. Ook bij vastgoedexpert Reham Makelaars & Taxateurs in Terneuzen. Bij Reham willen ze de gezondheid en veiligheid van hun team en klanten zo goed mogelijk waarborgen. Op de kantoorlocatie in Zaamslag plaatsten we daarom 2 UV-C-luchtdesinfectiesystemen: één in de spreekkamer en één boven het kantooreiland.

Uv C-desinfectie voor betere prestaties en focus op de werkvloer

Koen Hamelink en Fabian du Puy zijn samen directeur-eigenaar van Reham Makelaars & Taxateurs. Zij hechten veel waarde aan een gezonde en prettige werkomgeving. Daarmee blijft het team in topvorm en voelen klanten zich thuis. “De ventilatie in ons oude kantoorpand was niet optimaal en het rook er soms wat muf. Hier wilden we graag verandering in brengen. Een gezond klimaat draagt bij aan een goed gevoel en betere prestaties en focus op de werkvloer. Op aanraden van Harold hebben we gekozen voor deze uv C-oplossing.”

Gezonde lucht

De uv C-technologie wordt al ruim 35 jaar ingezet, met als doel om lucht, water en oppervlakken te desinfecteren. Steeds meer organisaties kiezen voor deze methode om binnenlucht te zuiveren, zeker in coronatijd. Naast de zorg stijgt de populariteit van uv C-desinfectie ook in het bedrijfsleven en onderwijs. En dat is niet voor niets. De UV-C-luchtdesinfectiesystemen zijn geschikt voor elke ruimte. Dankzij de gebruiksvriendelijkheid van de ventilatie-units, kan het systeem in relatief korte tijd geplaatst worden. Als het systeem eenmaal draait, is dezelfde ruimte gemiddeld binnen 3 kwartier gedesinfecteerd.

Bescherming tegen virussen, bacteriën en schimmels

Uv C-desinfectie wordt wereldwijd ingezet om het coronavirus tegen te gaan. Naast bescherming tegen Covid-19 biedt de lamp extra veiligheid op andere vlakken. Uv C-verlichting breekt het DNA van o.a. ziektekiemen af en werkt dus ook goed tegen griep- en verkoudheidsvirussen. Virussen, bacteriën en schimmels kunnen zich dankzij de straling niet meer vermenigvuldigen en worden op die manier onschadelijk gemaakt. “Wij zijn tevreden over de systemen en service van Hougkoeling!”

Wil je meer weten over het UV-C-luchtdesinfectiesysteem? Download hier de brochure.