Nieuwsbericht

Nieuw UV-C-luchtdesinfectiesysteem

Onderwerpen als desinfectie, hygiëne en veilig werken zijn actueler dan ooit: zowel op de werkvloer als thuis. En dat is niet voor niets. Aandacht voor een gezond binnenklimaat is extra belangrijk in deze coronatijd. Niet alleen voor onze gezondheid, maar ook voor ons welzijn en comfort. De kwaliteit van de lucht en reinheid van oppervlakten hebben hier een grote invloed op. Met het Uv C-luchtdesinfectiesysteem zorg je continu voor optimale reiniging en desinfectie in je ruimte. Bovendien blijf je virussen, bacteriën en schimmels de baas.

De juiste hygiëne en een gezond binnenklimaat

Waarom is de juiste hygiëne en een gezond binnenklimaat essentieel om verdere verspreiding van het virus te voorkomen? We dragen allemaal voortdurend bacteriën, schimmels en virussen met ons mee. Die verspreiden zich via druppeltjes in de lucht die we inademen en oppervlakten of materialen die we aanraken. De kans dat we een virus oplopen is dus continu aanwezig. Met name in drukke ruimtes zoals scholen, ziekenhuizen of kantoren neemt die kans aanzienlijk toe.

Luchtreiniging en desinfectie

Blootstelling aan virussen willen we bij onszelf en onze medewerkers daarom zoveel mogelijk beperken. Uv C-desinfectie biedt hiervoor een oplossing. De methode zorgt voor professionele en veilige 24-uurs desinfectie op basis van uv C-licht. Lucht die door de uv C-units stroomt wordt direct blootgesteld aan dit licht. Dit verkleint het infectierisico en houdt de lucht gezond in de omgeving van mens en dier. Luchtreiniging en -desinfectie was nooit eerder zo eenvoudig.

Download onderstaande brochure voor meer informatie.