Nieuwsbericht

Draadloze temperatuurmonitoring voor koelapparatuur en ruimtes

Voedsel bewaren we graag veilig en vers. Hierbij verbruiken we het liefst zo min mogelijk energie. Het draadloze Temperatuur Monitoring Systeem tilt de bewaaromstandigheden van je producten naar een hoger niveau. Vanuit één online dashboard beheer en controleer je eenvoudig alle apparatuur. Waar en wanneer jij dat wilt.

Bewaak voedselveiligheid en energieverspilling

De juiste bewaartemperatuur is essentieel om voedselveiligheid te waarborgen en energieverspilling tegen te gaan. Het Temperatuur Monitoring Systeem zorgt voor het continu monitoren van temperaturen. Daarnaast registreert en beheert het systeem alle gegevens automatisch online. Zo heb je altijd real-time inzicht in je energieverbruik en bepaal je zelf waar en wanneer je een wijziging wilt aanbrengen.

Beheer en controleer vanuit één online dashboard

De digitale omgeving INSIGHT verzamelt alle belangrijke gegevens in één overzicht. Of je nu onderweg, thuis of op een bedrijfslocatie bent. Via je pc, tablet of smartphone heb jij op elke moment alles inzichtelijk en maak je eenvoudig rapportages. Dit zorgt er niet alleen voor dat je aan de HACCP-regels voldoet, maar ook dat je grote energieverbruikers direct herkent. INSIGHT houdt bij wanneer één van de apparaten de veiligheidsnormen overschrijdt of energie verspilt. Via e-mail of sms wordt je meteen op de hoogte gesteld.

Altijd en overal zicht op de status van je keukenapparatuur

Vanuit je laptop, tablet of smartphone heb je altijd en overal realtime inzicht in de status van je keukenapparatuur. Naast natuurlijk het gemak en de besparing in tijd en geld, vinden wij het belangrijk dat onze klanten tijdig geïnformeerd worden bij een storing. Zo word je via een storingsmelding meteen ingelicht. Op basis daarvan kun je meteen de juiste acties ondernemen. Kom je er zelf niet uit? Of zijn er vragen of onduidelijkheden? Dan zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week te bereiken.

Download onderstaande folder voor meer informatie.