Nieuwsbericht

De Multizone Kit: koelen en verwarmen vanuit één centraal systeem

Het klimaat van meerdere afzonderlijke ruimtes bedienen met één binnendeel: de Multizone Kit van Daikin maakt dit mogelijk. Vanuit een centrale thermostaat in de hoofdruimte en een individuele thermostaat voor elke ruimte kan het systeem tot 8 zones reguleren. Je kiest hierbij niet alleen voor extra gemak en flexibiliteit, maar ook voor een duurzame oplossing met het oog op de toekomst. 

Geniet van optimaal comfort

De controle over meerdere individuele zones zorgt in elke ruimte voor een comfortabel binnenklimaat. Bovendien kun je het energieverbruik beheren, waar en wanneer je wilt. Met de online bedieningsmogelijkheid (optioneel) krijg je real-time inzicht in de koel- en verwarmingsactiviteiten van je systeem.

Geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie

Integratie van het Multizone Kit-systeem is mogelijk voor zowel nieuwbouw als renovatie, afhankelijk van het type bedrijfspand of woning. Woningbouwers vertrouwen bij nieuwbouw steeds meer op het warmtepompsysteem. Maar ook voor een upgrade van een ouder pand gaat de voorkeur steeds vaker uit naar de warmtepomp.

Implementatie in Hougkoeling kantoorpand

Als groot liefhebber van het Multizone Kit-systeem, was de keuze voor dit type installatie bij de renovatie van ons kantoorpand in Terneuzen snel gemaakt. Directeur-eigenaar Harold Houg vertelt: “De ontwikkelingen in de koel-, vries- en klimaattechniek staan niet stil. Wij vinden het belangrijk dat wij zelf en onze klanten hierin niet achterblijven. Daarom zitten we als team bovenop de nieuwste ontwikkelingen en leren we continu bij. Zelf geven we graag het goede voorbeeld. Bij de renovatie van ons bedrijfspand dit jaar, hebben we om die reden gekozen voor een toekomstgerichte oplossing. Voor ons is dit de volgende stap in duurzaam ondernemen.”

Lees meer over de Multizone Kit in onderstaande folder.