Deskundig advies

Diensten

Hieronder vind je al onze diensten. Wil je meer informatie over één van onze diensten dan kunnen onze experts je hier over adviseren of eventuele vragen beantwoorden.

Airconditioning en warmtepompen

Met een airconditioning maak je het klimaat beheersbaar en stabiel. De juiste airconditioning biedt je een aangename binnentemperatuur, lagere luchtvochtigheid, een gezond binnenklimaat en meer comfort.

Meer informatie

Bedrijfskoeling

Hougkoeling Terneuzen levert, installeert en onderhoudt koel- en vriescellen voor bedrijven in uiteenlopende sectoren. Deze kunnen wij aan iedere ruimte aanpassen.

Meer informatie

Groente- en fruitkoeling

Met de juiste koeling van jouw land- of tuinbouw producten kun je doorlopend een hoge kwaliteit van jouw producten garanderen. Hougkoeling Terneuzen heeft jarenlange kennis en ervaring met fruitkoelingen en koelingen voor groente en andere gewassen.

Meer informatie

Horecakoeling

Voor het koelen van bier en dranken, ontwerpen, installeren en onderhouden wijkoelmeubelen voor de horeca. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment koelmeubelen uiteenlopend van koelbuffetten en ijsblokjesmachines tot wijnkasten en gekoelde werkbanken.

Meer informatie

Industriële koelingen

Hougkoeling Terneuzen biedt innovatieve industriële koelingen die naadloos aansluiten op jouw specifieke bedrijfssituatie. Wij leveren, installeren en onderhouden een breed scala aan, hoofdzakelijk in eigen beheer, ontworpen producten.

Meer informatie

Klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing is de verzamelnaam voor koeling, verwarming, luchtvochtigheid en ventilatie. Allemaal factoren die invloed hebben op het leefklimaat in een gebouw.

Meer informatie

Ventilatietechniek

Ventilatiesystemen zijn met name voor bedrijven belangrijk. Voor een optimale installatie is een vakkundige berekening van de gewenste capaciteit van belang. Wij garanderen een goed en duurzaam ventilatiesysteem.

Meer informatie

Warmte terugwinning

Veel panden verliezen warmte langs de vele kieren en gaten. En hoewel een moderne woning en bedrijfspanden al een stuk beter gebouwd worden, gaat nog veel warmte verloren via het mechanische afzuigsysteem.

Meer informatie